Üçevler Şehit Faik Gökçen Anaokulu
ÜÇEVLER MAH. ESİN220 SK. ŞEHIT FAIK GÖKÇEN ILKOKULU BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 1 NİLÜFER / BURSA
0224 443 78 79 dahili 113

VİZYON

Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.

MİSYON

Biz Üçevler Şehit Faik Gökçen İlkokulu olarak; Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen,ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan, öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.

Öğretim Şekli :ikili

ikili